Return to site

Samsung RB29FERNCSA/EF - A++ €449.00

Koel-vriescombinatie - Zilver

Over deze koelkast:

Productbeschrijving

Ervaar een totaal nieuwe manier van inruimen dankzij deze ruime Samsung/koel-vriescombinatie RB29FERN! Deze koel/vriescombinatie heeft een totaal netto inhoud van 290 liter waarvan 98 liter voor de vriezer bestemd is en 192 liter voor het koelgedeelte. Ook valt deze koel/vriescombinatie in de energieklasse A++. Dankzij de Samsung Digital Inverter Compressor blijft de temperatuur constanter waardoor je etenswaren langer vers blijven. Ook slijt de compressor minder snel, waardoor het geluid tot een minimum beperkt blijft: Slechts 39 dB!

Slimmer koelen met de nieuwe Samsung koelkasten
Of het nu gaat om slim omgaan met de beschikbare ruimte (Smart Space), om de beste oplossingen tegen ijs- en condensvorming of om slimme innovaties die stiller en energiezuiniger zijn, met een Samsung koelkast is het gegarandeerd een koud kunstje. Ervaar met Smart Space een totaal nieuwe manier van inruimen en gemak met de koelkast waarin alle ruimte efficiënt wordt benut. Een koelkast waarin je gemakkelijk bij je spullen kunt.

De Samsung RB-serie koelkasten met ondervriezer heeft een slim ontwerp om de ruimte efficiënt te benutten. Het uitschuifplateau, de verstelbare flessenhouders en de volledig te openen vrieslade, helpen je om je koelwaren gemakkelijk te plaatsen, te bewaren en te pakken. De Cool Select Zone optimaliseert de voedingskwaliteit, of het nu gaat om groeten, vlees of vis. ‘No Frost’ De koude luchtstromen van het ‘multi-airflow’-systeem zorgen er voor dat het vriesgedeelte ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij blijft. Dankzij de energiezuinige en stille digitale Inverter Compressor is deze koelkast zo duurzaam dat hij geleverd wordt met een productgarantie van 10 jaar.

Easy Slide (Uitschuiflade)
Voor het pakken van bijvoorbeeld een pak yoghurt dat achterin staat, zijn vaak stuurmanskunsten nodig om tussen de koelwaren te navigeren. Eén verkeerde beweging en er kan van alles omvallen of zelfs stuk vallen. De soepele rekken hangen in geleiderails die je naar je toe kunt trekken om de koelwaren efficiënt te kunnen inruimen of pakken—en om meteen even te kijken of je voorraad op orde is.

koelkast kopen

Verstelbare flessenhouders
Het grote flessenrek is dieper dan de rekken in conventionele koelkasten. Nu is er voldoende ruimte voor het bewaren van grote pakken melk en sap in de deur, met nog twee rijen voor blikjes en flessen. Een feestje op komst? Gebruik het grote deurvak voor het koelen van hoge flessen met water, frisdrank en andere verfrissingen in flessen.

Volledig te openen koellade
Met een grotere opening dan conventionele vrieslades kun je nu gemakkelijker vrieswaren opbergen en uitnemen —zelfs de grotere artikelen, zoals pizza dozen en een gezinspakket met ijs. De bak kan helemaal naar buiten worden getrokken voor optimaal gebruik van de ruimte en, dankzij het slimme ontwerp van de ladebak kun je er ook volledig bij als de deur slechts 90 graden geopend is.

90˚ deuropening
Bij het openen van de deur steekt de deur niet aan de zijkant uit, hierdoor kan de deur eenvoudig 90˚ worden geopend.

Cool select zone
Of je nu grote hoeveelheid aan vlees heeft of groenten heeft, beide kunnen in de Cool Select Zone op ieder hun ideale temperatuur worden bewaard. Twee instellingen zorgen voor handige flexibiliteit: vleeswaren, kippenpootjes en kabeljauwfilets op 0º C voor behoud van de natuurlijke smaak, of fruit en groente op 3º C voor het behoud van de versheid en knapperigheid ervan.

Grap’n Go Basket (Meeneem bakje)
Van gezinsleden tot dinergasten, verschillende mensen hebben verschillende smaken, vooral als het gaat om kruiden—dus bespaar tijd en energie en plaats alle kruiden gewoon in de uitneembare mand, zodat je maar één keer hoeft te lopen. De mand bevindt zich in een van de deurvakken en kan er zo worden uitgetild, dus waar uw dinergasten ook trek in hebben, alles bij de hand met deze slimme uitneembare mand.

LED-verlichting boven
Energiezuiniger dan een conventionele gloeilamp, de LED-verlichting bovenin verlicht beter dan een conventionele lamp. De gehele binnenkant wordt verlicht, zodat je al je koelwaren goed kunt zien. Met deze verlichting vindt je sneller wat je nodig hebt en hoef je de deur niet zo lang open hoeft te houden, waarmee je energie bespaart.

No-Frost- geen ijsvorming
-Geen vastzittende lades en geen laag ijs op producten
-Niet meer ontdooien van je koelkast
-Bespaart je een hoop energie
-Etenswaar langer vers

Dankzij de koude lucht-stromen van het ‘multi-airflow’-systeem blijft het vriesgedeelte ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij. IJsvorming zorgt er voor dat je koelkast harder moet werken. Dit is niet meer nodig en zo bespaar je een hoop energie. De koude luchtstromen op alle niveaus zorgen voor een constantere temperatuur. Dit houdt je etenswaar langer vers. Ook wordt de temperatuur sneller hersteld na het openen van de deur.

Digital Inverter Compressor en 10 jaar garantie
De voordelen op een rijtje:
-Energiezuinig
-Langdurige versheid
-Stil (39dB)
-10 jaar garantie
De compressor vormt het 'hart' van de koelkast. In tegenstelling tot conventionele compressoren, die slechts twee patronen kennen 'aan' en 'uit', voert Samsung’s Digital Inverter Compressor 5 verschillende standen uit. Hierdoor blijft de temperatuur constanter (langer vers) en slijt de compressor minder snel, waardoor het geluid tot een minimum beperkt blijft. Samsung geeft 10 jaar garantie op de Digital Inverter Compressor.